Ontruimingen

Wij ontruimen Woningen, Bedrijfshal, Hennepplantage, Seniorenwoningen, Zolder en kelder leeghalen/opruimen.
Tevens is het mogelijk om Parket, Novylon, Laminaat,Vloerbedekking incl. ondervloer, Overbodige inboedel te verwijderen.
En leveren we de woning/pand bezemschoon op.

Bij Handelsonderneming Vinke nemen wij uw wens in acht. In goed overleg zijn wij in staat al uw wensen goed af te handelen.
Met een klein, hardwerkend team hebben wij al ruim acht jaar ervaring met ontruimingen van complete inboedels.
Wij durfen te zeggen dat we de goedkoopste van Nederland zijn.
Bij ons heeft u geen voorrijdkosten, Duidelijke afspraken en komt u niet voor een verassing te staan met Duidelijke prijsafspraken.
We voeren alles op een verantwoordelijke manier af en kunnen tevens containers plaatsen.
Wij zijn in het bezit van een kvk.

Hennepplantage Ontruimingen

Er is een wietplantage aangetroffen in een door u verhuurde woning of bedrijfspand. De politie heeft de plantage ontmantelt. In samenwerking met enkele partijen heeft de politie de hennepplanten en enkele primaire onderdelen van een plantage verwijderd en indien er sprake is van illigaal aftappen van stroom is deze “tijdelijk” afgesloten. Als men vermoed dat er met de meter is geprutst wordt deze mee genomen en dan is er ook geen stroom in de woning aanwezig. Hetgeen nu rest is een grote puinhoop. De verdachten, waaronder de huurder zijn meestal spoorloos of zitten in detentie. Zij zijn verantwoordelijk voor de situatie, maar zullen in de meeste gevallen de wietplantage niet opruimen. Nadat de huurovereenkomst is ontbonden zult u als verhuurder zelf actie moeten ondernemen om de wietplantage verder te verwijderen om de woning of het pand weer terug in orginele staat te brengen, zodat u deze weer verhuur of verkoop gereed is. Zo gaat het vaak, echter soms ontdekt u een lege kwekerij in u woning. De huurders zijn vertrokken en u zit met de schade. In dit geval moet u altijd met de politie in contact treden, ook als er geen hennepplanten meer aanwezig zijn.

Het demonteren, ontruimen en afvoeren van een wietplantage is een grote, zware en onveilige klus. Gelukkig kunt u een gespecialiseerd bedrijf inhuren, zoals Handelsonderneming Vinke om u bij te staan. Handelsondernemin Vinke heeft gedegen kennis en ervaring op het gebied van specialistische ontruimingen, zoals ook het ontruimen van hennepplantages. We hebben hier ruime ervaring in.

Hoe gaan wij te werk? Wij ontmantelen en verwijderen de complexe en onveilige elektrische installatie en brengen deze weer terug in de orginele staat. Wij ontmantelen en verwijderen bij plantages gebaseerd op hydro-cultuur de beregeningsinstallatie, zodat “additionele” waterschade e.d. voorkomen wordt. Wij demonteren de “zelf gemaakte vaak onveilige en onprofessionele” stellages op een verantwoorde wijze, waardoor schade aan de ruimtes beperkt blijft. Wij ontruimen en voeren groeimedia, zoals substraten (steenwol, cocos, hydrokorrels etc) en/of organische groeimedia, zoals aarde op een verantwoorde wijze af. Wij demonteren en ontmantelen lampen, afzuigingen, koolstoffilers en overige rand apperatuur op professionele wijze. Alle schade en mankementen aan de woning of pand onstaan de plantage kunnen worden herstelt. Indien mogelijk wordt afval gescheiden afgevoert om kosten te besparen Wij dragen zorg voor het afvoeren van gevaarlijke stoffen die gebruikt worden bij de hennep teelt.

Wij komen kostenloos het te ontruimen pand bezichtigen, zodat we een goede analyse kunnen uitvoeren. Daarna krijgt u van ons een vrijblijvende offerte aangeboden. Hierin vindt u onder andere hoeveel afval containers er benodigd zijn en wat de ontruimings- en eventuele herstelkosten zijn. Als er herstelwerkzaamheden moeten worden verricht zullen de materiaal kosten ook opgenomen worden in de offerte. Wij werken snel, professioneel en discreet Neem gerust per email contact voor een vrijbijvende offerte.

 

 

Deze site is gemaakt door TAZmd, Copyright Alle rechten voorbehouden.